Kompetanse

NorthWest HR Support AS er ledet av Odd Reidar Kvalsund. Odd Reidar har omfattende erfaring og kompetanse fra Maritim Industri på Sunnmøre innen HR og som daglig leder.

Odd Reidar har lang erfaring innenfor HR. Dette som blant annet personal- og opplæringsleder for Verftsdivisjonen i Ulsteinkonsernet, og som personaldirektør i Rolls-Royce Marine AS.

Lokal, nasjonal og internasjonal kompetanse

Odd Reidar har hatt roller innen HR lokalt på Sunnmøre, roller med nasjonalt ansvar, regionalt for Nordiske land, og internasjonalt. Dette i tillegg til sentrale roller i en rekke utviklingsprosjekter. Som leder har Odd Reidar hatt ansvar for virksomheter innen verftsindustri og sjømatproduksjon. Erfaringsbakgrunn er fra privateide selskaper, børsnoterte selskaper og internasjonalt orienterte konsern. Odd Reidar har utdanning som Marinteknisk ingeniør, og har gjennomført en Executive MBA på BI. Han har sittet i ulike styrer og vært medlem av Norsk Industri sitt Arbeidsgiverpolitiske Utvalg.

Ved å dele et felles verdigrunnlag som særpreger næringslivet i regionen, kombinert med omfattende erfaring, kompetanse og forretningsforståelse, er NorthWest i posisjon til å levere tjenester som vil hjelpe virksomheter å nå sine forretningsmessige målsetninger.